تاثیر مدرسه سازی در سرنوشت یک جامعه
مدرسه پایه زندگی همه کودکانی است که امید این جهان به آنها گره خورده است. کودکانی که اگر مسیر تحصیلشان را هموار بسازیم، مسیر آینده را هموار خواهند ساخت. در دنیای پیشرفته امروز حیف است که هنوز کودکانی را در وطن عزیزمان میبینیم که به دلیل کمبود مدرسه و کلاس درس از زیباتر دیدن و زیباتر ساختن دنیا باز ماندهاند و باز میمانند.
ایلنا؛ درست است که اکنون فرهنگ مدرسه سازی در میان مردم گسترش بیشتری یافته و هستند کسانی که دست در دست هم گذاشته و اقدام به مدرسه سازی در مناطق محروم سرزمینمان کردهاند اما هنوز هم نیاز است کار با شکوه مدرسه سازی خیلی بیش از اینها در کشور جا بیفتند و بیشتر و بیشتر انجام پذیرد.
لزوم مدرسه سازی در مناطق محروم
محرومیت واژهای است که سالها در مناطق بسیاری از وطنمان جا خشک کرده و به نظر میرسد هرگز قصد جدا شدن از آنها را ندارد. اگر کمی با خودمان روراستتر باشیم، میبینیم که هیچگاه به ایجاد تغییر در این مناطق و ریشه کن کردن این واژه از جای جای سرزمینمان فکر نکردهایم. گویی پذیرفتهایم که دست سرنوشت این مناطق را محروم آفریده و هرگز شکل دیگری برای آنها قابل تصور نیست. پس چگونه است که انتظار داریم کشورمان پیشرفت کند و جایگاه بهتری در دنیا کسب کند؟ چگونه است که ادعا میکنیم پا در مسیر پیشرفت گذاشتهایم و در راه برداشته شدن و حذف محرومیت از اسم این مناطق قدمی برنداشتهایم؟ حتی اگر در شهرهای خودمان هم کمی با دقتتر به اطرافمان نگاه کنیم محرومیت را خواهیم یافت. محرومیت کودکانی که به هر دلیل از نداشتن والدین مناسب تا فقر از تحصیل بازماندهاند. تحصیل امروزه در دنیا کمترین حق یک کودک است. پس چرا تمام همت خود را بر سر مدرسه سازی برای این کودکان نگذاریم؟ آیا میتوانید جامعهای بدون جرم و جنایت، بدون فقر و محرومیت تصور کنید؟ آیا میتوانید جامعهای را تصور کنید که همه شاد و راحت در آن زندگی میکنند؟ شاید باور آن سخت باشد اما با مدرسه سازی و فراهم آوردن امکان تحصیل برای تمامی کودکان کشور احتمال وجود جرم و جنایت در آینده را بسیار کاهش میدهیم چرا که بسیاری از جرمهایی که امروز اتفاق میافتد ریشه در محرومیت جامعه دارد.
منبع: خبرگزاری ایلنا